Over ons

Wie we zijn

De Groene Uitzender is de ideale partner voor al uw personeelszaken in de zonnepanelen en laadpalen. Het selecteren, aanstellen en uitzenden van geschikte kandidaten op basis van uw wensen, eisen en voorkeuren is onze specialiteit. In samenwerking met Lumina Personele Diensten bieden we geschikte oplossingen om klanten optimaal te ontzorgen. Samen streven we naar een duurzame toekomst waarin personeel zich kan ontplooien in een duurzame, gezonde en veilige werkomgeving.

KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?

Sofian Elkarki

Afspraak is afspraak

De belangrijkste kernwaarden binnen De Groene Uitzender is betrouwbaarheid. We gaan voor duurzame relaties waarin transparantie, open communicatie en empathie centraal staat.

No Cure No Pay

We staan 100% achter de keuzes die we maken binnen De Groene Uitzender. We werken oplossingsgericht om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We hanteren een opzegtermijn van één week.

Kwaliteitsgerichtheid

Ons ervaren recruitment team in combinatie met een uitstekende wervingsprocedure geeft ons de mogelijkheid om de meest relevante en geschikte kandidaten uit te zenden.